Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه بهترین خودروساز داخلی را از نظر ایمنی مشخص کردیم و در آخر سری به سطح کیفیت تولیدات کارخانه‌های واردات و مونتاژ ماشین‌های خارجی به‌خصوص برندهای چینی زدیم.

سمند؛ خودرو ملی با سطح ایمنی مناسب

زمانی که صبحت از خودرو ملی به میان می‌آید انتظار یک محصول تمام اعیار را داریم که از همه نظر در سطح بالایی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما صنعت خودروسازی در ایران با محدودیت‌های فراوانی روبه‌رو است که روی کیفیت محصولات تاثیر منفی گذاشته است. با اینکه سمند آن قدرت بدنه مورد نظر و ایمنی بالای کارشناسان را ارائه نمی‌دهد، اما در مجموع به دلیل ساختار و شکل طراحی که دارد، در تصادفات دچار آسیب کمتری می‌شود.

تست ایمنی این خودرو در یک موسسه انگلیسی انجام شده و تقریبا قابل قبول بوده است. ایربگ‌ها سمند با سرعت مناسبی باز می‌شوند تا از سرنشینان در مقابل فشار وارده به کابین محافظت کنند. پاشنه آشیل این خودرو سقف و رکاب‌های آن هستند که آسیب‌پذیرترین قسمت سمند را تشکیل می‌دهند. در مجموع سمند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای خرید خودرو اقساطی است که در کنار طراحی مناسب، ایمنی خوبی نیز دارد.

پژو ۲۰۶؛ دو رگه ایرانی فرانسوی مطمئن

هر چند پژو ۲۰۶ را نمی‌توان یک خودرو تماما ایرانی با مهندسی بومی معرفی کرد، اما به دلیل گذشت سال‌های متمادی از ورود این فرانسوی خوش‌ساخت به ایران و تغییراتی که مهندسین ایرانی نسب به نسخه اصلی در آن ایجاد کردند، می‌توان به ۲۰۶ لقب دورگه ایرانی – فرانسوی داد.

در میان تولیدات کارخانه‌های خودروسازی داخل کشور پژو ۲۰۶ یکی از ایمن‌ترین ماشین‌ها است که بر خلاف ظاهر ظریف و زیبای خود مقاومت بالایی دارد. پژو ۲۰۶ در در تست تصادف موسسه euroncap توانسته ۴ ستاره از ۵ ستاره را کسب کند که یک امتیاز بسیار بالا میان خودروهای موجود در بازار ایران است. هر چند در تصادفات کاپوت ۲۰۶ کاملا جمع می‌شود، ولی به دلیل حرکت موتور به سمت پایین فشار زیادی به سرنشینان و کابین وارد نمی‌شود. به‌طور کل مشتریان ایرانی نگاه مثبتی به پژو ۲۰۶ دارند و این ماشین همیشه در فروش اقساطی ایران خودرو مورد استقبال خیلی خوبی قرار می‌گیرد.

پژو ۲۰۰۸؛ ایمن‌ترین خودروی تولید داخل کشور

یکی دیگر از محصولات کمپانی خوش‌نام پژو که در کارخانه ایران خودرو بازتولید می‌شود و با تفاوت‌های نسب به نسخه اصلی به بازار ایران عرضه شده است. طبق آمار ایران خودرو پژو ۲۰۰۸ تنها ماشین تولید داخل کشور است که توانسته ۵ ستاره از موسسه Euro NCAP دریافت کند.

 پژو ۲۰۰۸ با داشتن ایربگ‌های جلو و بغل، بیشترین حفاظت را از سرنشینان جلوی خودرو به عمل می‌آورد، به شکلی که در تست‌های تصادف، کمترین صدمه ممکن به سرنشینان وارد شده است. همچنین در تست عابر پیاده، این خودرو عملکرد خیلی خوبی داشته و فقط کناره‌ها و قسمت پایین شیشه جلو تا حدی ضعیف عمل کرده‌اند و سایر قسمت‌ها نمره قبولی گرفته‌اند. به هر حال پژو ۲۰۰۸ یک خودروی پنج ستاره است و می‌توان گفت که از نظر ایمنی هیچ نقصی ندارد.

خودرو دنا پلاس؛ اولین خودرو سایپا با سطح ایمنی قابل قبول

تا قبل از رونمایی از دنا پلاس، محصولات کارخانه ساپیا حتی با پارامترهای سنجش ایمنی تولیدات داخل کشور هم اوضاع مناسبی نداشتند. ولی سایپا بعد از بروزرسانی دنا که با نام دناپلاس رونمایی شد، اندکی در این روند تغییر ایجاد کرد. کیفیت بدنه دنا پلاس تقریبا مناسب بوده و امکانات جانبی چون کیسه هوا و ترمزهای تقویت شده سطح ایمنی خوبی را ایجاد کرده‌اند. طبق ادعای مسولان سایپا این خودروی برای گذراندن تست‌های ایمنی به کشور آلمان ارسال شده است و توانسته ۴ ستاره کسب کند. البته از نام موسسه و جزئیات تست‌ها اطلاعاتی در دسترس نیست.

شاهین سایپا؛ ایمن‌ترین خودرو ایرانی

شاید در نگاه اول کمی عجیب و غیر قابل باور به‌نظر برسد که ایمن‌ترین خودرو تولید داخل کشور محصول کارخانه سایپا است. سایپا با ساخت ماشین‌های نچندان با کیفیت از نظر ایمنی که سرآمد آن‌ها پراید است، چندان میان خریداران خوش‌نام نیست. اما بعد از سال‌ها این برند ایرانی دست به کار بزرگی زده و یک ماشین با سطح ایمنی و کیفیت بدنه مناسب را روانه بازار کرده است.

شاهین سایپا سیستم ایربگ و ECE R۹۵ را در مراکز معتبر اروپایی پشت‌سر گذاشته و نمره قابل قبولی نیز کسب کرده است. تست تصادف و تأییدیه ECE R۹۵ یکی از شش بخش اصلی برای اخذ مجوز فروش خودرو در اتحادیه اروپا است. سرعت باز شدن ایربگ‌ها در کنار مقاومت خوب خودرو در برخورد با اجسام و فشار وارده کم به داخل کابین، شاهین را تبدیل به ایمن‌ترین خودرو ساخته شده توسط مهندسین ایرانی کرده است.

محصولات ایران خودرو یا سایپا؟ کدام بدنه محکم‌تری دارند؟

با یک نگاه بدبینانه، پاسخ به این سوال انتخاب بین بد و بدتر است. اما واقعیت این است که در چند سال گذشته با وجود شرایط سخت تحریم‌ها و تهیه سخت قطعات، تلاش‌های خوبی برای بالابردن سطح کیفی تولیدات داخلی صورت گرفته است. خودرو شاهین سایپا نمونه یک تلاش موفق برای مهندسین ایرانی است. هرچند به زمان بیشتری برای قضاوت واقعی شاهین نیاز است.

اگر هم بخواهیم سابقه این دو کارخانه را بررسی کنیم، در مجموع تولیدات ایران‌خودرو از کیفیت بدنه و سطح ایمنی بهتری برخوردار بوده‌اند. تنوع انتخاب در محصولات این کارخانه بیشتر است و ایران‌خودرو در آینده نزدیک با محصول جدید خود بنام تارا احتمالا لقب ایمن‌ترین خودرو ایرانی را از شاهین خواهد گرفت. هرچند تا زمان عرضه و مشخص شدن تست‌های معتبر باید صبر کرد.

از طرف دیگر سایپا در ۵ سال گذشته در روند تولیدات خود تغیراتی ایجاد کرده است تا بتواند اعتماد خریداران را جلب کند. دنا، دنا پلاس و شاهین تلاش‌های سایپا در این مدت بوده‌اند که نشان از روند کند اما مثبت تغییرات خودرسازی سایپا دارند.

خودروهای چینی کدامیک از کارخانه‌های ایرانی واردات و مونتاژ ماشین ایمن‌تر است؟

آغاز دور جدید تحریم‌ها باعث شد تا وارد فاز جدیدی از واردات و مونتاژ خودروهای چینی در کشور باشیم. در چند سال گذشته بازار خودروهای چینی در ایران بسیار داغ بوده است که با تنوع بالای خود مشتریان زیادی را کسب کرده‌اند. در این میان شرکت کرمان‌موتورز با وارد کردن محصولات کمپانی جک نقش پر رنگی داشته که محصولات آن از نظر کیفیت و سطح ایمنی نیز تقریبا مناسب بوده‌اند.

یکی دیگر از شرکت‌های که با دقت و وسواس شروع به تولید و مونتاژ خودروهای چینی گرفته است، گروه خودروسازی فردا موتورز است. این شرکت با رصد دقیق بازار ایران و انتخاب چند خودرو خوب چینی از نظر کیفیت و سطح ایمنی قابل قبول در تصادفات، وارد بازار خودرو شده است. استفاده از شرایط فروش قسطی فردا موتورز از بهترین فرصت‌ها برای خرید خودرو باکیفیت، با سطح ایمنی بالا است.

خرید محکم‌ترین و ایمن‌ترین خودروهای بازار ایران در سپند خودرو

 در این مقاله چند خودرو تولید داخل کشور را که از کیفیت و سطح ایمنی قابل قبولی برخوردار بودند به شما معرفی کردیم. کارخانه‌های خودروسازی داخل کشور تازه در اول مسیر رسیدن به ایمنی بالا برای ماشین هستند. در کنار این کارخانه‌ها، شرکت‌های واردات و مونتاژ خودروهای چینی نیز فعالیت خوبی دارند و برخی از محصولات آن‌ها از ایمنی بالایی برخوردار است.

شرکت سپند خودرو آماده فروش اقساطی بهترین خودروهای ایرانی، چینی و خارجی است. شما می‌توانید برای خرید اقساطی متنوع‌ترین ماشین‌ها به سایت شرکت سپند خودرو مراجعه نمایید. برای اطلاعات دقیق از شرایط فروش با شماره ۰۲۱۹۱۰۷۲۱۰۴ ارتباط برقرار نموده و با کارشناسان فروش ما در سپندخودرو در تماس باشید. کارشناسان ما مشتاق شنیدن صدای گرم شما و پاسخگویی به سؤالاتتان هستند.

کد خبر 614618

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تولید داخل کشور واردات و مونتاژ ایمن ترین خودرو خودروهای چینی سطح ایمنی ایران خودرو بازار ایران سطح ایمنی کارخانه ها دنا پلاس ماشین ها پژو ۲۰۰۸ پژو ۲۰۶ تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • قیمت تولیدات سایپا در بازار +جدول
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • بلایی که یک ایرانی بر سر سوپر خودروی میلیون دلاری آورد! | فیلم
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • نابودی مک لارن 1.5 میلیون دلاری توسط یوتیوبر ایرانی